Vákuumcsomagoló gép fokozott teljesítménnyel, dupla szivattyúval és megerősített kettős hegesztéssel. Forradalmi módja az élelmiszer tárolásának vákuumban (levegő nélkül) meghosszabbítja 5-szörösére az tárolási időtartamot. A vákuumnak köszönhetően az élelmiszerek megőrzik a természetes frissességüket és minőségüket. Alkalmas az élelmiszerek vákuumos csomagolására és ezután a sous vide gasztronómiai főzési eljárás alkalmazható (vákuumozott élelmiszerek alacsony hőmérsékleten vízfürdőben való főzése).Technikai jellemzők és leírás:- teljesen automatikus vákuum csomagoló gép élelmiszerekre- a kompresszor teljesítménye 20 l/perc- maximális szívóteljesítmény: 900 mbar- speciális gyors pácolás funkció- funkció a törékeny és finom élelmiszerek deformálódása ellen a vákuumozás alatt (pl. gyümölcs)- háromféle beállítás a zsákos hegesztéshez – száraz, nedves,vizes (pl. hús)- lehetséges kézi légtelenítés az Pulse vacuum funkció segítségével- integrált hengervágó- henger tartályt a vákuumcsomagoló belsejében- maximális henger és fólia szélessége: 30 cm- áramellátást hálózatról- levegő elszívása zacskókból és hengerekből, tömítés magas minőségű és szilárd hegesztésselA csomagolás tartalma:- 1× henger 28 × 300 cm- 1× henger 20 × 300 cm- 5 x zacskó 22 × 28 cmMegjegyzés: Új VM Profi vákuumcsomagoló géphez vákuumcső nem tartozik. Az említett vákuumcső a Maxxo VC1800 termék tartozéka, mivel csak a termékhez tartozó vákuum tárolókhoz alkalmas.