Az öntöttvas WOK serpenyő ideális a főzéshez,
pároláshoz, főzőlapon való sütéshez, valamint sütőben
való sütéshez és pirításhoz. Az öntöttvas kiválóan
alkalmas főzéshez és sütéshez. Egy masszív anyag, amely
felmelegítve sokáig bírja és egyenletesen osztja el a
hőt, aminek köszönhetően az öntöttvas sütőedényben az
étel egyenletesen, rövidebb idő alatt és
gazdaságosabban sül meg. Az első használat előtt kenje
át a sütőedény felületét növényi olajjal, és
fokozatosan kezdje el melegíteni a sütőben (alacsony
fokozaton kezdje, és lassan növelje a hőmérsékletet).
Az olajjal való átsütéssel a termék elnyeri
tapadásmentességét.
FIGYELMEZTETÉS: Ha üveg-kerámia
felületen használja, mindig használjon indukciós
reduktort, hogy megakadályozza a főzőlap megkarcolását.