A Guzzanti GZ 151A segítségével kiváló krémfagylaltot,
szorbeteket és fagyasztott joghurtokat készíthet.
Ráadásul ez a modell beépített kompresszorral
rendelkezik, így a készüléket nem kell betennie a
fagyasztóba, mivel a kompresszor maga kihűti a
keveréket.
Tulajdonságok:
Az edény térfogata 1,2 l
Fagylalt, szorbet és fagyasztott joghurt
készítéséhez használható
A gazdaságos kompresszor lehetővé teszi a
hűtést -18 °C és -35 °C között, akárcsak egy
fagyasztóban
Az átlátszó, hermetikusan lezárható fedél
fenntartja a megfelelő hőmérsékletet a tartály
belsejében
LED-kijelző – megjeleníti a beállított
hőmérsékletet és az időzítő értékét
Kompakt és elegáns formatervezés
Elkészítés: készítsen egy fagylaltkeveréket, amelyet
edénybe önt, tegye a helyükre a lapátokat és kapcsolja
be – a kompresszor lehűti a keveréket, a lapátok pedig
átkeverik a fagylaltot, oly módon, hogy ne
keletkezzenek csomók és kb. 30-35 perc alatt el is
készül a finom saját fagylalt. A fagylaltot a saját
ízlése szerint édesítheti, de akár biofagylaltot is
készíthet a segítségével, saját alapanyagaiból.
Javasoljuk, hogy a kész fagylaltot kb. a tálalás előtt
20 perccel vegye ki és 10 percre tegye hűtőszekrénybe,
ezáltal a fagylalt eléri a megfelelő hőmérsékletet a
fogyasztáshoz.