Süssön hagyományosan, de nem hagyományos
tapadásmentes formákban. Az öntött tésztából vagy
piskótából készült, krémmel és cukormázzal
díszített muffinok vagy sütinyalókák nemcsak a
délutáni tea kedvelt desszertjei. Vagy készítsen
házi pástétomot vörösáfonyával és mandulával.
A kiváló minőségű és praktikus barna szilikonformák
megkönnyítik a sütést. Gyümölcsös kosárkák, szuflé
vagy frissítő sorbet is készíthető a segítségükkel.
A formák tartós, hőálló szilikonból készülnek,
amelyet élelmiszerekkel való érintkezésre
terveztek.
A szilikon sütőformák előnyei:
rugalmasak és jól tárolhatóak
gyors és egyenletes sütést biztosítanak
ellenáll a -40 °C és +220 °C közötti
hőmérsékletnek
nem veszik át az ételek illatát és ízét
az ételek fárasztó kirázogatás és kiszórás
nélkül is eltávolíthatók belőlük
beteheti őket a fagyasztóba és a
mikrohullámú sütőbe
mosogatógépben is elmoshatóak