Otthoni torta készítésnél, értékelni fogja a hosszú pengével ellátott kést, amelynek segítségével kényelmesen félbevághatja a tortalapot, és megtöltheti krémmel. A torta tetejét és az oldalait simítsa el úgy, hogy tejszínhabbal, csokoládéval díszíthesse, vagy cukorbevonatot vagy marcipánt tegyen a tetejére. Ha pedig felfedezte a ganache nevű csokoládémáz varázslatát, szüksége lesz egy ilyen késre.A tortavágó kés hasznos lesz a tejszínhabos sütemények, krémesek, és rétegezett sütemények elkészítésél is. Tulajdonságok:
az éles rozsdamentes acél penge ellenáll a gyakori használatnak
ergonomikus fogantyú tartós műanyagból a kényelmes fogás érdekében
könnyen élezhető
nagyobb ujjvédelem a fogantyú és a penge közötti lekerekített résznek köszönhetően
a kés optimálisan kiegyensúlyozott, ami nem fáraszt munka közben
mosogatógépben mosható Ha tortát csokoládéöntettel szeletel, merítse a pengét forró vízbe, és törölje le minden vágás előtt. A csokoládé nem törik össze.