A felhasználók kedvenc EKG márkája bemutatja a PH
6520 lassú edényt, mellyel ízletes ételeket készíthet
az egész család számára.
A lassú főzés lényege a hosszú főzési idő alacsony
hőmérsékleten. Fő előnye, hogy az elkészített ételek
megőrzik természetes aromájukat és ízüket. A lassú
főzésnek köszönhetően a fűszernövények és fűszerek
markánsabb ízűek lesznek, a hús íze pedig finomabb
marad.
A kivehető kerámia edény külön főzéshez használható,
például sütéshez vagy sütőben való gratináláshoz.
Az ECG PH 6520 lassú edény belső kerámia edénnyel
rendelkezik, így garantálja az egyenletes hőkezelést,
különösen a nagyobb húsdarabok és szárnyasok esetében.
Ha úgy dönt, hogy kacsát vagy libát főz, a lassú edény
a megfelelő segédeszköz. A hosszú, alacsony
hőmérsékleten történő főzésnek köszönhetően nem kell
attól tartania, hogy megég az étel.
Három előre beállított hőmérsékleti mód közül
választhat – alacsony, magas és melegen tartás. A
főzési idő is felhasználható. Az idő automatikusan 12
órára van állítva, de szükség szerint módosíthatja, és
30 perces lépésekben beállíthat saját időt.